Tervetuloa asiakkaaksemme!

West Wind Rentals yrityksemme on perustettu vuonna 1997. Päätoimintana oli silloin ja on edelleen lomahuoneistojen vuokraus täältä Benalmadenan upeasta huvivenesatamasta.

Huvivenesatama kuten koko Aurinkorannikko on kehittynyt vuosien varrella tunnetuksi kansainvälisen matkailun eturivin kohteeksi, jossa suuri osa Aurinkorannikolla matkaavista turisteista käy vierailemassa lomansa aikana, monet useaan kertaan.

Myös yrityksemme toiminta on kehittynyt ja laajentunut, vuokra-asuntojemme tarjonta on jatkuvasti lisääntynyt ja hoidamme myös asuntokaupat usean vuoden kokemuksella avaimet käteen periaatteella.

Me tarjoamme asiakkaillemme arvoasuntoja, majoituspalveluja ja kaikkea niihin sekä mukavaan ja helppoon lomailuun tarvittavat palvelut.

Satama tarjoaa vierailijoille eksoottisen arkkitehtuurin yhdistettynä merihenkiseen ympäristöön sekä lukuisten erityyppisten ravintoloiden, kauppojen sekä mukavan päivä- ja iltaelämän harmonisen yhdistelmän.

Nämä yhdessä tuovat lukuisat asiakkaamme takaisin vuodesta toiseen.

Toivotamme Teidät lämpimästi tervetulleiksi vieraaksemme tutustumaan asuntoihimme sekä ainutlaatuiseen majoituskohteeseemme kuten myös muihin palveluihimme!

Henkilökunta:

Nina Ivakko: Johtaja / Omistaja

Ismo Ivakko: Markkinointipäällikkö

Toñi Sánchez: Siivous